Pamperbank

Een pamperbank is een permanente inzamelactie voor luieroverschotten. Op verschillende plaatsen in Duffel vind je pamperzuilen. Heb je thuis nog luiers over van je eigen (klein)kinderen? Geef ze dan een mooie bestemming en breng ze naar één van deze zuilen.

De luiers worden regelmatig opgehaald, gesorteerd en ingepakt per maat. Nadien worden ze terug ter beschikking gesteld aan gezinnen met een beperkt inkomen. Het lokaal bestuur werkt daarvoor samen met verschillende partnerorganisaties met fantastische vrijwilligers: Sprang én de KAV Kinderboetiek.

Locaties

Je vindt pamperzuilen op volgende locaties:

  • gemeentehuis (Gemeentestraat 21)
  • KDV De Hummeltjes (Rooienberg 12)
  • Kind & Gezin (Kwakkelenberg 1-3)
  • bibliotheek (O.-L.-Vrouwlaan 1)
  • Kinderboetiek (Achteringang kasteel Gevers, Rooienberg 21b)

Heb je nood aan pampers?

Heb je nood aan pampers? Ga dan zeker eens langs bij de Kinderboetiek (kasteel Gevers, Rooienberg 21b). De kinderboetiek is elke woensdag van 14 tot 16 u. én op zaterdag van 10 tot 12 u. geopend.

De pampervoorraad die de gemeente inzamelt zal door de Kinderboetiek verkocht worden aan een heel lage prijs. Je komt in aanmerking als je kinderen hebt jonger dan 3 jaar en als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming.

Weet je niet of je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, of heb je geen recht op een verhoogde tegemoetkoming? Neem dan zeker even contact op met de Brugfiguur Huis van het Kind of de sociale dienst van de gemeente Duffel.

Ander incontinentiemateriaal?

Heb je een overschot aan ander incontinentiemateriaal voor kinderen of volwassenen, geef dan zeker een seintje via tom.frans@duffel.be. Ze kunnen niet opgehaald worden in de pamperzuilen, maar we kunnen ze wel verdelen via onze samenwerking met verschillende organisaties.

Meer informatie?

Heb je nood aan meer informatie? Kijk dan op de website van Huis van het Kind

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten