Digitale begraafplaats

Het gebruik van de digitale begraafplaats is makkelijk. Eerst kies je of je wil zoeken op persoon of graf. Typ de naam van de overledene of het grafnummer en druk op het vergrootglas. Je ziet dan een venster met de mogelijkheden.

Als je zoekt op persoon, krijg je een lijst met alle personen die aan je zoekopdracht voldoen. Klik de juiste persoon aan en druk op het vergrootglas. Onderaan zie je dan alle gegevens van deze persoon en het graf. Let wel op: de gegevens gaan alleen over de gevraagde persoon. Je ziet dan nog niet de locatie van het graf of andere personen die in het graf liggen. Om de juiste locatie van het graf te vinden, moet je het vakje links van de gegevens aanvinken en op het vergrootglas ernaast drukken. Je ziet dan op de kaart waar het graf is. Je kan in- en uitzoomen. Dubbelklik op het graf om alle personen die in het graf begraven zijn op te vragen.

Als je zoekt op grafnummer verschijnt onderaan een tabel met alle gegevens van de personen die in dit graf liggen: naam, overlijdensdatum, grafnummer en gegevens over een eventuele concessie. Om de juiste locatie van het graf te vinden, moet je het vakje links van de gegevens aanvinken en op het vergrootglas ernaast drukken. Je ziet dan op de kaart waar het graf is. Je kan in- en uitzoomen.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten