Voordeeltarief gemeentelijk vakantieaanbod

Er is een voordeeltarief op de kostprijs van het vakantieaanbod voor:

  • Duffelaars met recht op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds.
  • Duffelaars in begeleiding bij het OCMW of bij een erkende schuldbemiddelaar.
  • Kinderen en jongeren die in een Duffelse jeugdzorginstelling verblijven of Duffelse kinderen en jongeren die in een jeugdzorginstelling verblijven.

Je krijgt dan een korting van 80 % voor de inschrijvingen van:

Kom je in aanmerking en wil je je kind inschrijven voor deze activiteiten? Kom dan langs bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis (gelijkvloers). Ook al onze partners in het vakantieaanbod kennen kortingen toe tot 80 % op het deelnamegeld. Ze denken graag mee na over oplossingen voor materiaal, vervoer, eten en drinken, … Aarzel niet om hen te contacteren.  

Sociale dienst

Ook de sociale dienst van het lokaal bestuur Duffel kan helpen om het vakantieaanbod en deelname aan vrijetijdsactiviteiten voor Duffelaars betaalbaar te maken. Lidgeld van verenigingen, inschrijvingsgelden van de Kunstfabriek, uitzonderlijke schoolkosten, uitstappen, kampen,…komen in aanmerking voor een gedeeltelijke tussenkomst.

Je kan er na afspraak terecht tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Wij helpen je graag

Kom zeker langs, ook als je aan iets twijfelt, bij de sociale dienst of het vrijetijdsloket. Je kan ons eveneens mailen of bellen. Alle medewerkers helpen je heel graag verder.

Sociale dienst: 015 31 12 02 - socialedienst@duffel.be 

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten