Maak kans op de Duffelse sporttrofee

Gepubliceerd op: vrijdag 2 december 2022 12.20 u.
Heb jij een sportieve prestatie in 2022 op je naam staan? Laat het dan voor zondag 15 januari 2022 weten aan de Duffelse sportraad.

Sportief Duffel

Duffel is een sportieve gemeente: heel wat inwoners en leden van Duffelse clubs dragen de Duffelse kleuren tijdens hun sportieve prestaties. Daar mogen we fier op zijn. Duffel huldigt jaarlijks de sportieve prestaties van haar inwoners.

Ben jij een Duffelaar en behaalde jij (of je ploeg) een sportieve titel, leverde je een uitzonderlijk sportieve prestatie of ken je zo iemand in Duffel? Laat dat dan zeker vóór zondag 15 januari 2023 weten aan de Duffelse sportraad.

Op basis van de ingezonden sportieve prestaties verdeelt een jury 15 sporttrofeeën. De uitreiking vindt plaats in Cinema Plaza op zaterdag 4 februari 2023. 

Vul het document dat je onderaan op deze pagina vindt in en stuur het voor zondag 15 januari 2023 naar sportraad.duffel@gmail.com

Kom jij ook?

Ben je benieuwd wie de sporttrofee mee naar huis zal nemen? Ben je benieuwd wie de beloftevolle sporter van 2022 is geworden? Ben je benieuwd wie er de trofee van bijzondere prestaties mee naar huis zal nemen of welke sportploeg er het best heeft gepresteerd?

Kom dan naar de uitreiking in Cinema Plaza op zaterdag 4 februari 2022.

Geniet mee met de laureaten en drink gratis een glaasje op hun prestaties. Iedereen is welkom.

Wil je er graag bij zijn? Geef dan vooraf een seintje via sportraad.duffel@gmail.com.

Meer info

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten