Projectsubsidie voor jongeren

Heb je een tof idee dat je zelf in Duffel wil realiseren? Bijvoorbeeld een optreden, openluchtfilm, een nachtspel, een comedy-avond, … Grijp dan je kans. Het lokaal bestuur Duffel voorziet voor vernieuwende projecten een subsidie voor jongeren. Daarnaast kan je ook gratis materiaal en lokalen gebruiken van het lokaal bestuur. 

Voor wie?

  • Duffelse jongeren - alleen of in groep.
  • De jeugdraad
  • Duffelse jeugdverenigingen als het project helemaal buiten hun normale werking valt.
  • Minstens 2/3de van de groep moet jonger zijn dan 25 jaar en inwoner zijn van Duffel.

Voorwaarden?

Alleen projecten zonder winstgevend doel voor en door Duffelse jongeren (6 tot 25 jaar) die vernieuwend, experimenteel of uitzonderlijk zijn en in Duffel plaatsvinden, komen in aanmerking.

Hoe aanvragen?

Je dient je aanvraag in met het formulier dat je hieronder kan downloaden. Je bezorgt je aanvraag samen met een kostenraming minstens twee maanden voor het project aan jeugd & sport.

Het college van burgemeester en schepenen beslist of je subsidies krijgt voor je project.

Na het project moet je een evaluatie invullen. Op basis daarvan wordt je subsidie dan uitbetaald.

Prijs

Als je de projectsubsidie aanvraagt, kan je tot 60 % van je onkosten terugkrijgen, met een maximum van 3.000 euro. Kosten die in aanmerking komen zijn: huurkosten van infrastructuur, promotiekosten, verzekeringen, taksen (bv. SABAM), kosten voor lesgevers of artiesten en onkosten van huur of aankoop van materiaal.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten