Gemeente Duffel

Gratis feestbustickets voor oudejaar

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018 8.30 u.
Ook dit jaar kan je tijdens oudejaarsnacht veilig naar je bestemming en weer naar huis dankzij de feestbus van De Lijn. Zo kan je de auto thuis laten en toch ergens anders gaan feesten. Vanaf 1 december kan je je registreren op de website van de gemeente voor een feestbiljet voor de feestbus.

Zorgeloos feesten tot in de vroege uurtjes
Begin 2019 in stijl. Plan een leuk feestje of een uitstap met je vrienden of familie, wij zorgen voor het vervoer met chauffeur. Daarvoor doen we een beroep op de buschauffeurs van De Lijn. Zij brengen je veilig naar je feest en aan het einde van de avond ook weer veilig naar huis.

Regel op voorhand je feestbusticket
Via deze link kan je je vanaf 1 december registreren voor een ticket. Je vult al je gegevens in en stuurt deze door. Het is belangrijk dat je alle velden invult en dat het gsm-nummer dat je registreert, hetzelfde gsm-nummer is dat wordt gebruikt om het ticket te activeren tijdens oudejaarsnacht. 

De eerste 510 personen die zich registreren krijgen een gratis ticket. Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw sms-oudejaarsticket. Je activeert je ticket door tijdens oudejaar EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt. Per sms-ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.

Per gsm-nummer kan je 4 sms-tickets aanvragen. Dit hoeft niet tegelijkertijd te gebeuren, later toevoegen is ook mogelijk. De enige voorwaarde is dat alle registraties dienen te gebeuren in de periode van 1 tot en met 30 december 2018. Dit kan 7 dagen op 7 , 24 u. op 24. 

Zonder registratie
Indien je je niet op voorhand registreerde, kan je de avond zelf nog een oudejaarsnachtbiljet kopen in de Lijnwinkel of bij de chauffeur of je stuurt EVENT naar 4884. Het ticket kost 4 euro (+0,15 euro providerkost).

Feestbussen op maandag 31 december vanaf 18 u.
Feestvierders kunnen op maandag 31 december vanaf 18 u. meerijden met de feestbus, tot 1 januari, 23.59 u. Je mag binnen deze geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil. Er rijdt een feestbus tussen Mechelen en Lier. Deze feestbus houdt halt op verschillende plaatsen in Duffel. Meer info over de halteplaatsen en juiste dienstregelingen vind je op www.delijn.be/oudejaar of kan je onderaan downloaden. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten