InDuffelbon

Een origineel geschenk nodig voor een verjaardag of een feest? Met de InDuffelbon hoef je niet langer te zoeken. De InDuffelbon is een cadeaubon van 5, 10 of 20 euro die je kan gebruiken in verschillende handelszaken in Duffel. Een bon is één jaar geldig.

Je kan bonnen kopen in het gemeentehuis (onthaal) of in de bibliotheek.

Je kan hieronder een lijst downloaden met de deelnemende handelaars. Je kan de deelnemende handelaars herkennen aan een sticker die in de zaak wordt aangebracht.

Bekijk hier de lijst met deelnemende handelaars

Info voor handelaars

Schrijf je hier in als handelaar

  • Als handelaar, horeca-uitbater of commerciële dienstverlener kan je gratis deelnemen aan het systeem van de cadeaubon op voorwaarde dat je zaak in Duffel is. 
  • Je schrijft je in via het e-loketformulier hierboven. Je geeft daarmee ook je goedkeuring aan het reglement InDuffelbon.
  • Als deelnemende handelaar krijg je een sticker. Je moet die duidelijk in de etalage of op de inkomdeur aanbrengen zodat klanten weten dat ze de bon bij jou kunnen gebruiken.
  • Ontvangen bonnen kan je samen met een aanvraagformulier afgeven bij het onthaal in het gemeentehuis. Dit kan ten laatste 15 maanden na de uitgiftedatum vermeld op de bonnen. Het lokaal bestuur Duffel betaalt je bonnen terug binnen de maand na ontvangst.
  • Indien je niet langer wenst deel te nemen aan de InDuffelbonactie of als de gegevens van je zaak veranderen of bij het stopzetten van je zaak, dan moet je dit laten weten aan communicatie@duffel.be.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten