Vacature jobstudenten zorg en paramedici woonzorgcentrum Sint-Elisabeth

Gepubliceerd op: donderdag 14 september 2023 11 u.
Wij zoeken enthousiaste jobstudenten verpleging/verzorging, ergotherapie of kinesitherapie – tijdens weekends en schoolvakanties.

Functieomschrijving

  • Je voert taken uit om de bewoners een zo kwalitatief mogelijk leven te geven, afhankelijk van je opleiding (studenten verpleging/verzorging ondersteunen de zorgteams, studenten ergo- en kinesitherapie doen dit voor het team kine/ergo/animatie).
  • Vanuit je expertise bied je bewoners een optimale zorg om hun gezondheid te verbeteren en/of te behouden.
  • Je zet in op informatieverwerving en informatieoverdracht: op die manier beschik je over voldoende handvaten om je werk zo optimaal mogelijk te blijven uitvoeren en te verbeteren.
  • Je communiceert vlot en zorgt er zo voor dat de samenwerking tussen familie, bewoner en het personeel goed verloopt.
  • Je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk aan de coördinator bewonerszorg of de coördinator paramedische diensten, zodat de juiste informatie bij de juiste persoon raakt en de juiste zorg aan de juiste persoon kan geboden worden.
  • Je probeert een huiselijke sfeer te creëren op de afdeling zodat bewoners zich thuis voelen.

Wij vragen

  • Je studeert in de betreffende richting en je bent minstens 18 jaar bij het begin van de tewerkstelling.
  • Je beschikt over voldoende uren om vakantiewerk te mogen doen. We vragen om voor ondertekening van de arbeidsovereenkomst een attest voor te leggen van het resterende saldo van de 600 uren die je jaarlijks mag presteren.

Info over de vacatures

Voor verdere praktische info kan je terecht bij Bruno Vansteenwegen, beleidscoördinator zorg: bruno.vansteenwegen@duffel.be.

Solliciteren

Solliciteren kan via onderstaande knop.

Ik wil solliciteren.

Contact

HR en loopbaanbeheer

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 70
e-mail
hr@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u. en 16 - 19.30 u.

Morgen

open van 9 - 12 u.

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken via werken op afspraak. Je kan het onthaal en het vrijetijdsloket telefonisch bereiken op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u., donderdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 19.30 u. en vrijdag van 9 tot 12 u. De andere diensten kan je telefonisch bereiken op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u., donderdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u. en vrijdag van 9 tot 12 u. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten