Zomerschool in 't Kofschip en SNOR

Gepubliceerd op: maandag 20 juli 2020 11.30 u.
In Duffel worden in augustus zomerscholen georganiseerd om leerlingen te ondersteunen.

Omwille van de coronacrisis zijn de scholen in Duffel moeten over­schakelen naar afstandsonderwijs. Hierdoor hadden verschillende leerlingen het moeilijk om de leer­stof te verwerken. Om deze jonge­ren goed voor te bereiden op het nieuwe schooljaar worden er gedurende de maand augustus gratis zomerscholen georganiseerd in Duffel.

  • Van maandag 3 tot en met vrijdag 14 augustus worden er voornamelijk klassen voorzien voor alle lagere schoolkinderen. Deze gaan door in ‘t Kofschip.
  • Van maandag 17 tot en met zondag 23 augustus worden er klassen voorzien voor leerlingen uit de eerste graad van het secundair onderwijs. Deze gaan door in het Sint- Norbertusinstituut.

Contact

Welzijn

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
welzijn@duffel.be

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Voor de dienst burgerzaken kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten