Zomerschool zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: maandag 24 april 2023 16.30 u.
In augustus organiseert het lokaal bestuur van Duffel opnieuw een zomerschool. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.

Door de inzet van geëngageerde vrijwilligers was de Duffelse zomerschool de laatste jaren telkens een fantastisch succes. De impact van 10 dagen zomerschool op de leerlingen is niet te onderschatten en de inzet van onze vrijwilligers maakt daarbij dan ook echt het verschil. 

Wil je zelf vrijwillig lesgeven?

Dat kan zeker! Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich aanmelden. Het team bestaat elk jaar uit een mix van leerkrachten met ervaring die een hele klas kunnen trekken en vrijwilligers die in de klas extra individuele aandacht kunnen geven aan de leerlingen die dat nodig hebben.

Inschrijven kan via de knop hieronder.

Ik schrijf me in als vrijwilliger voor de zomerschool

Meer info: huisvanhetkind@duffel.be

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten