Hulp bij het invullen van je belastingaangifte

Gepubliceerd op: dinsdag 30 april 2019 9.30 u.
De belastingbrief komt er weer aan. Vind je het ook zo moeilijk om die in te vullen? Dan kan je naar de zitdag van de belastingen op maandag 27 mei in zorgcampus ouderen- en thuiszorg. Let op, vanaf dit jaar kan dat enkel nog op afspraak.

Zitdag belastingen bij zorgcampus

Op maandag 27 mei kan je van 9 tot 16 u. terecht op zorgcampus ouderen- en thuiszorg voor je belastingaangifte. Medewerkers van de dienst belastingen vullen samen met jou je aangifte in op de computer. Dit is volledig gratis. Je dient vooraf te bellen naar 015 31 12 02 om een afspraak te maken. Bellen kan van 2 tot 22 mei, telkens tussen 9 en 12 u. en van 13 tot 16.30 u. (niet op vrijdag). Zonder afspraak kan je niet verder geholpen worden. 

Welke documenten heb je nodig?

Breng zeker je identiteitskaart mee. De belastingen hebben al verschillende gegevens. Voor sommige aftrekposten (o.a. pensioensparen, leningen, levensverzekeringen, kinderopvang, energiebesparende uitgaven, …) moet je nog wel bewijzen meebrengen. Loonfiches, pensioenfiche, kadastraal inkomen, … kan je meebrengen ter controle maar dit hoeft niet.

Belastingkantoor Lier en Mechelen

Indien onze zitdag niet in je agenda past, dan kan je daarna nog naar het belastingkantoor in Lier of Mechelen.

Je kan daar terecht tijdens de maand mei van 9 tot 12 u. en tijdens de maand juni van 9 tot 15 u. Je vindt het kantoor in Lier in de Kruisbogenhofstraat 24 en het kantoor van Mechelen op de Zwartzustersvest.

Contact en openingsuren

Zorgcampus ouderen- en thuiszorg

Adres
Kwakkelenberg 1-32570Duffel
T.
015 30 99 40
e-mail
thuiszorg@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u.

Morgen

gesloten

andere momenten na afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten