Ontdek Rudolph’s Bar en Warm IngeDuffeld

Gepubliceerd op: maandag 28 oktober 2019 15.40 u.
Foodtruck op het G. Van der Lindenplein Nele Tallon
Tijdens de kerstvakantie opent aan het G. Van der Lindenplein het gezellige en gezinsvriendelijke pop-up winterterras Rudolph’s Bar. Met Warm IngeDuffeld sluiten we op 4 januari de kerstvakantie dan weer feestelijk af. Tijdens de gemeentelijke traktatie klinken we tenslotte samen op het nieuwe jaar.

RUDOLPH?S BAR

Winterbar tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie moet je op hét winterterras van Duffel zijn. Zet je lekker neer in de zithoekjes, onder de feestelijke lichtjes van de overdekte en verwarmde winterbar. Bij de foodtruck kan je terecht voor een overheerlijke hap. Tijdens de openingsmomenten van Rudolph?s Bar zorgen we voor gezellige achtergrondmuziek, met hier en daar een muzikaal intermezzo.

WARM INGEDUFFELD

Slotfeest op zaterdag 4 januari 2020

Op de laatste dag van het winterterras vindt Warm IngeDuffeld plaats. Het lokaal bestuur nodigt jong en oud uit voor deze feestelijke afsluiter. Warm IngeDuffeld bestaat uit een ruim programma vol beweging, animatie en muziek. Jong en oud kunnen de kou wegdansen aan de dj-booth of zich opwarmen met een drankje aan de winterbar. Jeugdzorg Ter Elst, het goede doel van deze editie, voorziet je die dag van koude en warme drankjes.

Fluo Fun Run

Ook deze keer zetten we het nieuwe jaar sportief in met de Fluo Fun Run, georganiseerd door BlueBerry Jam vzw. Om op te warmen, gooien de joggers eerst de benen los op de beats van een dj. Bij valavond geven we dan het startschot van de ludieke loopwedstrijd. Onderweg word je feestelijk aangemoedigd met hartverwarmende verrassingen, en bij aankomst kan je weer helemaal op adem komen op het Duffelse winterterras.

Met de Fluo FunRun zamelt BlueBerry Jam geld in voor het onderzoek naar Diabetes Type 1. Voor elke inschrijving gaat er 3 euro naar Hippo & Friends, het onderzoekfonds van de KU Leuven. Het fonds gelooft erin dat met technologische ontwikkelingen een oplossing nabij is. BlueBerry Jam wil dat graag helpen realiseren. Mis de leukste stratenloop in de wijde omgeving niet, en surf als de bliksem naar fluofunrun.be voor meer info en inschrijvingen.


Traktatie

Alle Duffelaars zijn van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van het lokaal bestuur. In een warme sfeer en met een lekker drankje, toosten we samen op een gezond en bruisend 2020. Kom op 4 januari naar het winterterras en vier gezellig mee.


Ecofeest

De herbruikbare wisselbeker is ondertussen een gevestigde waarde. Op het slotfeest maken we gebruik van de Duffelbeker. Neus dus zeker eens in dat donkere hoekje in je keukenkast, en breng je wisselbekers mee naar het plein. Bekers en drankbonnetjes zijn uiteraard ook ter plekke te verkrijgen.

Neem hier af en toe een kijkje voor updates.

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten