Hoofdwinnaar actie 'Stap en Trap’ met fiets naar huis

Gepubliceerd op: donderdag 29 oktober 2020 14 u.
Proficiat aan alle winnaars!

Lokaal bestuur Duffel organiseerde van maandag 14 september tot en met zondag 4 oktober alweer de actie 'Stap en Trap'. Met deze actie wil het lokaal bestuur zo veel mogelijk Duffelaars stimuleren om zich op een duurzame manier naar lokale winkels te verplaatsen. 

Wanneer de klanten tijdens deze periode met de fiets of te voet naar de winkel kwamen, kregen ze bij maar liefst 49 deelnemende handelaars een stempel op hun Stap en Trap-spaarkaart. In totaal werden 610 volle spaarkaarten ingeleverd in de verzamelboxen.

Uit alle ingediende volle spaarkaarten werden 20 winnaars getrokken. De hoofdprijs ging dit jaar naar Luc Van Roey. Hij ging naar huis met een gloednieuwe fiets. Johan Smeets won de tweede prijs en ontving InDuffelBonnen ter waarde van 75 euro. De derde prijs, InDuffelBonnen ter waarde van 50 euro, was voor Suzy Schellens.

Ook de overige winnaars mochten mooie prijzen in ontvangst nemen. Zij konden kiezen uit o.a. fietsaccessoires, waardebonnen en Oxfam-manden ter waarde van 35 à 40 euro.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten