Kan ik de winkels bereiken?

Tijdens de eerste fase van de werken blijven de handelaars in het deel tussen de Muggenberg en de rotonde aan de Hermansstraat bereikbaar via de omleiding.

Om vanuit Duffel-Oost de Kiliaanstraat te bereiken, dien je om te rijden via de G. Van der Lindenlaan. Aan de rotonde ter hoogte van de Liersesteenweg en de G. Van der Lindenlaan rijd je dan terug naar de G. Van der Lindenlaan en vervolgens naar de Kiliaanstraat.

De handelaars in het centrum van Duffel-West blijven bereikbaar via de Rooienberg of de Molenstraat.

Hou er rekening mee dat je de parking aan de Hondiuslaan niet kan gebruiken. Indien mogelijk ga je best te voet of met de fiets winkelen.

Op het einde van de eerste fase van de werken zal de Kiliaanstraat aan de zijde van de Hondiuslaan voor een korte tijd afgesloten worden. Je kan de Kiliaanstraat dan alleen bereiken vanuit de Kerkstraat. Het verkeer zal dan tijdelijk in twee richtingen rijden zodat de parking van AD Delhaize bereikbaar blijft. In de Kiliaanstraat geldt op dat moment een parkeerverbod.

Ben je zelf een handelaar of onderneming en ondervind je ernstige hinder door de wegenwerken? Dan kan je in sommige gevallen een hinderpremie krijgen. Wie in aanmerking komt, krijgt automatisch een brief van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Alle informatie vind je op www.vlaio.be/ondernemen. Handelaars (Duffel-West) kunnen hieronder de presentatie van de infovergadering van 14 februari 2023 bekijken.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten