Warme boodschappen aan Wensbrug in Duffel

Gepubliceerd op: woensdag 16 december 2020 10 u.
In de kerstperiode wordt de Netebrug in Duffel een tijdelijke Wensbrug. Het lokaal bestuur roept alle Duffelaars op om vanaf donderdag 17 december kleurrijke wensvlaggetjes met een warme boodschap op te hangen aan de brug.

Om de komende winterweken positief in te zetten, wordt de brug als symbool van verbondenheid in de kijker gezet. Het lokaal bestuur voorziet extra feestverlichting voor de donkere uren. Daarnaast worden er wensvlaggetjes verdeeld waarop Duffelaars een warme boodschap of nieuwjaarswens kunnen schrijven.

De Wensbrug verbindt niet alleen Duffel-Oost met Duffel-West, maar ook de Netedijken. Heel wat wandelaars en fietsers passeren de brug dagelijks. Duffel hoopt dan ook dat deze passanten een zelfgeschreven boodschap zullen meebrengen om aan de brug op te hangen. Dat kan vanaf donderdag 17 december. Eind januari worden de vlaggetjes weer weggehaald.

Wie een wensvlaggetje wil ophangen, kan er zelf één maken of er één ophalen bij onze ophaalpunten. Vanaf donderdag 17 december kan je vlaggetjes ophalen bij het onthaal van het gemeentehuis, het zwembad, of bij één van de vele deelnemende winkeliers. In de bibliotheek krijgt elke klant een vlaggetje mee. Een aantal scholen verdelen ook vlaggetjes via de leerlingen en er zijn ook jeugdverenigingen die de vlaggetjes tijdens hun activiteit zullen versieren. Ook aan de toegangspunten van de wekelijkse markt kan je tijdens de kerstvakantie een vlaggetje ophalen.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Voor de dienst burgerzaken en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten