Welke omleidingen volgen de bussen van De Lijn?

Volgende omleidingen gelden tijdens fase 1 van de werken

550 Mechelen – Lier

De bus zal niet meer via het station rijden, maar aan het gemeentehuis onmiddellijk naar de G. Van der Lindenlaan en zo verder naar Lier. Omgekeerd geldt dezelfde route.

52 + 53 Berchem – Duffel

Vanuit Berchem zal de bus rijden tot aan de rotonde Liersesteenweg - G. Van der Lindenlaan. Daar zal de bus terugdraaien naar de Lintsesteenweg. Er komen tijdelijke haltes in de Lintsesteenweg die de haltes in de G. Van der Lindenlaan vervangen. Vervolgens rijdt de bus naar de Spoorweglaan tot aan het station. De haltes in de zijarmen van de Rooienberg worden vervangen door tijdelijke haltes in de Spoorweglaan ter hoogte van de Rooienberg.

2 Duffel station – Lier
556 Waarloos – Duffel - Lier

Deze bussen rijden vanaf het station van Duffel richting Duffel-Oost. Ze volgen de plaatselijke omleiding. Deze lijnen zullen gebruik maken van de tijdelijke haltes in de Spoorweglaan ter hoogte van de Rooienberg en ook van de haltes in de G. Van der Lindenlaan.

555 Rumst – Duffel – Lier 

Deze bus zal de omleiding via de Spoorweglaan en de Lintsesteenweg volgen en dan verder via de N14 naar Lier rijden. Er komen tijdelijke haltes in de Lintsesteenweg die de haltes in de G. Van der Lindenlaan vervangen. Omgekeerd geldt dezelfde route.

Meer info over de routes en de uurregelingen vind je op www.delijn.be of je kan de Lijninfo bellen op het nummer 070 220 200 (0,30 euro/minuut).

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten