Weesfietsen

Gepubliceerd op: vrijdag 26 juli 2019 11 u.
Vanaf vandaag zullen fietsen die er verwaarloosd uitzien of al een lange tijd in de fietsenstalling aan het station staan, een label krijgen. Er is dan een vermoeden dat het om een achtergelaten fiets gaat. Na 2 weken halen we de fietsen op waar het label nog aanhangt.

Weesfietsen en fietswrakken worden geregeld uit het straatbeeld gehaald. Dit doen we natuurlijk niet zomaar, maar wordt voorafgegaan door een waarschuwing. We bevestigen een label aan het stuur van de fiets. Eigenaars krijgen dan twee weken de tijd om het label te verwijderen. Na deze periode controleren we of het label van de fiets is gehaald (en dus in gebruik is) of er nog aanhangt (en dus wijst op een weesfiets).

De fietsen die meegenomen worden, komen terecht in een fietsendepot. Daar zullen ze een tijdje wachten op de rechtmatige eigenaar. Indien je fiets dan toch verkeerdelijk werd meegenomen, kan je daar terecht om hem terug te gaan halen.

Contact en openingsuren

Wijkkantoor politie Duffel

Adres
G. Van der Lindenlaan 222570Duffel
T.
015 30 73 52
e-mail
wijkwerking.duffel@politie-bodukap.be

Volg ons op:

Vandaag

gesloten

Wijkkantoor politie Duffel werkt enkel op afspraak. Je kan online een afspraak maken op de website van politiezone Bodukap: https://www.politie.be/5359/. Heb je geen internet of twijfel je of je wel aangifte moet doen, neem dan telefonisch contact op met het wijkkantoor van Duffel, tel. 015 31 12 01. Een medewerker geeft je graag advies en maakt eventueel voor jou een afspraak. Telefoneren kan enkel tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 u.

Voor dringende politiehulp bel je 101.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten