De nieuwe website van Huis van het Kind Duffel: één plek voor al je vragen

Gepubliceerd op: dinsdag 19 oktober 2021 11 u.
Het Huis van het Kind in Duffel lanceert op dinsdag 19 oktober 2021 een eigen website.

Op www.huisvanhetkindduffel.be kan je terecht met al je vragen rond opgroeien, opvoeden en nog zo veel meer. De website is ontstaan vanuit het Huis van het Kind Duffel, een samenwerking tussen de verschillende netwerkpartners en lokaal bestuur Duffel. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle informatie up-to-date blijft en burgers op een eenvoudige manier antwoorden, diensten of organisaties kunnen terugvinden.

Burgers kunnen vanaf vandaag de website van Huis van het Kind Duffel bezoeken, feedback geven en natuurlijk aanpassingen voorstellen.

De website kadert binnen de bredere werking van het Huis van het Kind Duffel. Dit is een netwerk van verschillende partners die samen bouwen aan een sterke preventieve gezinsondersteuning in Duffel.

Eén van de doelen van dit netwerk is het zo toegankelijk mogelijk maken van alle informatie die gezinnen nodig kunnen hebben rond opgroeien en opvoeden. Met deze website wil Huis van het Kind Duffel daar al een eerste grote stap in nemen: één digitale plek voor alle vragen.

De opbouw van de website is eenvoudig: je zoekt op basis van een bepaald thema of een bepaalde leeftijdscategorie. Ook de activiteitenkalender is een heel handige pagina. Daar kan je alle toekomstige activiteiten vinden voor baby’s, kinderen, jongeren, (aanstaande) mama’s en (aanstaande) papa’s rond de thema’s van opgroeien en opvoeden in de regio van Duffel.

Bekijk hier de website van Huis van het Kind Duffel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten