Vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentrum Pallieterland in CC De Mol

Gepubliceerd op: dinsdag 19 januari 2021 9 u.
Vorige week besliste de eerstelijnszone Pallieterland om het vaccinatiecentrum voor onder meer Duffel in te richten in CC De Mol in Lier. Ondertussen wordt volop werk gemaakt van een snelle uitrol van dit vaccinatiecentrum. De eerstelijnszone zoekt ook nog vrijwilligers.

Om de werking van het centrum vlot te laten verlopen zijn heel wat helpende handen nodig. Zowel vrijwilligers met medische achtergrond als vrijwilligers die onthaal- en administratieve taken opnemen. Wie zin heeft om zich hier de komende maanden voor in te zetten kan zich registreren via een online formulier hieronder.

Ik wil me registeren als vrijwillig

Wie ondertussen vragen heeft over het vaccinatiecentrum Pallieterland kan hiervoor terecht op vaccinatiecentrum@lier.be of tel. 03 8000 410. Dit nummer is actief van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 u. en van maandag tot donderdag ook van 14 tot 16 u. Eens het vaccinatiecentrum in werking is zullen de uren uitgebreid worden.

In de loop van volgende week zal ook de website www.vaccinatiecentrumpallieterland.be online staan. Op de site kan je terecht voor algemene info over het vaccinatiecentrum. De info op de website zal regelmatig aangevuld worden. Op de website van Duffel kan je meer info vinden over vaccineren via https://www.duffel.be/vaccineren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten