Vrijwilligersteam zwerfkatten zoekt helpende handen

Gepubliceerd op: vrijdag 28 oktober 2022 17.35 u.
Om de populatie zwerfkatten in te tomen, voert lokaal bestuur Duffel al enkele jaren een sterilisatiecampagne. Zwerfkatten worden opgepikt, behandeld door de dierenarts en weer vrijgelaten. Dit gebeurt met de hulp van een enthousiast vrijwilligersteam. Zij zoeken nog helpende handen.

Linda, Herman, Lente, Veke en Karin vormen samen het Duffelse vrijwilligersteam. Kan je tijd vrijmaken om mee te helpen met dit team en heb je een hart voor dieren? Dan ben je meer dan welkom. Bij interesse neem je contact op met het omgevingsloket.

Meer info vind je op www.duffel.be/zwerfkatten.

Heb je zelf een zwerfkat gevonden en weet je niet wie je moet contacteren? Hiervoor kan je eveneens terecht bij het omgevingsloket in het gemeentehuis.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten