Gemeente Duffel

Vrijwilligers gezocht bouw mee aan Cinema Plaza

Gepubliceerd op: dinsdag 24 april 2018 11.34 u.
Over ongeveer een jaar kunnen we de deuren van Cinema Plaza openen. Dat jaar hebben we nodig om het cultureel aanbod uit te bouwen en om de werken op de werf af te ronden. Momenteel zoeken we een enthousiaste vrijwilligersploeg voor ons cultuurcentrum.

Waarom hebben we jou nodig?

Hiernaast kan je lezen dat de werken aan Cinema Plaza goed vorderen. Over ongeveer een jaar kunnen we de deuren openen. Bij wijze van voorproefje op de opening in 2019 kan je ons legendarische monument alvast (her)ontdekken op zondag 6 mei tijdens Open Wervendag.

Misschien heb jij door dit bezoek de smaak te pakken om deel uit te maken van onze vrijwilligersploeg of droom je er al jaren van om mee te werken aan Cinema Plaza.

Heb jij zin om je te engageren voor het schoonste gebouw van Duffel? Wil je van gedachten wisselen over de programmatie of wil je helpen bij een activiteit? Kook jij graag voor onze artiesten of ben je een manusje-van-alles? Laat dan iets weten aan ons.

We zoeken helpende handen die kunnen tappen, klaarzetten, weghalen, uitdelen, scheuren, juichen, timmeren, trekken en sleuren.

Interesse?

Bouw mee aan een legendarische vrijwilligersploeg van Cinema Plaza en zet ons cultuurcentrum mee op de kaart. Stuur een mailtje naar katja.geerts@duffel.be of bel 015 30 72 83. Tot in de Plaza.

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
F.
015 31 54 01
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten