Opnieuw & Co zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: vrijdag 15 mei 2020 18.28 u.
foto Opnieuw & Co
Heb jij zin om Opnieuw & Co achter de schermen te versterken? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@opnieuwenco.be met je gegevens en dan wordt er contact met je opgenomen.

Bij kringloopcentrum Opnieuw & Co is het extra druk. Heel veel mensen maakten van de voorbije periode gebruik om op te ruimen. Vanaf het kon, brachten gelukkig ook heel veel mensen hun spullen naar Opnieuw & Co. Al dat gerief moet natuurlijk gesorteerd en geprijsd worden, dat is veel werk. Daarbij neemt Opnieuw & Co uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen, dat zorgt soms ook voor extra werk. Daarom doet Opnieuw & Co een oproep voor vrijwilligers. Wil jij je handen uit de mouwen steken en helpen met het verkleinen van de afvalberg en extra kansen geven aan mensen die het nodig hebben?

Hieronder lees je wat je voor Opnieuw & Co kan betekenen:

WINKELMEDEWERKER

  • Je helpt de winkel op orde te houden, aan te vullen en proper te houden.
  • Je zorgt er mee voor dat winkelkarretjes en -mandjes, deurknoppen, balies, betaalterminals, enz. regelmatig worden ontsmet.
  • Je helpt bij de klantendienst om meubelen te monteren en demonteren.


SORTEERDER

  • Je helpt bij het sorteren van de goederen.
  • Je prijst de goederen.


MEDEWERKER GEEFPUNT

  • Je helpt aan de geefpunten waar alle goederen worden binnengebracht.

Heb jij zin om Opnieuw & Co achter de schermen te versterken? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@opnieuwenco.be met je gegevens en dan wordt er contact met je opgenomen. Alle info vind je ook op https://opnieuwenco.be/nieuws/vrijwilligers-gezocht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten