Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op: vrijdag 30 augustus 2019 9.14 u.
Lokaal bestuur Duffel zoekt vrijwillige chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale en vrijwilligers die tijd hebben om regelmatig een bewoner van woonzorgcentrum Sint-Elisabeth te bezoeken.

Chauffeurs voor Minder Mobielen Centrale

Om de Minder Mobielen Centrale optimaal te kunnen laten werken, is lokaal bestuur Duffel op zoek naar extra vrijwilligers. Chauffeurs van de Minder Mobielen Centrale vervoeren mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen. Zo kunnen deze mensen bijvoorbeeld op familiebezoek gaan, boodschappen doen, of naar de dokter gaan.

Heb jij tijd en vooral goesting om mensen te vervoeren? Dan hebben wij jou nodig. Jijzelf als chauffeur, je wagen en de passagiers zijn verzekerd, en je krijgt een vergoeding voor de gereden kilometers.

Zorgen voor meer sociale contacten

Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth biedt onderdak aan zorgbehoevende ouderen en mensen met een beperking. Deze personen hebben ervaring, levenswijsheid en zorgen die ze niet altijd kwijt kunnen, en daardoor in hun schulp kruipen. Ze hebben ook zeeën van tijd om hierover te piekeren. We zoeken vrijwilligers om met onze bewoners contact te maken. Dit kan in de vorm van een praatje, maar ook tijdens een wandeling in de omgeving, bij een drankje in de cafetaria, tijdens een gezelschapsspel, …

Iedere vrijwilliger krijgt een bewoner toegewezen waarbij hij op regelmatige tijdstippen eens langsgaat en tijd maakt voor een babbeltje. We voorzien een begeleider die je laat kennismaken met de bewoner, en waarbij je terecht kan met vragen.

De volledige vacatures vind je terug op www.duffel.be/vrijwilligerswerk of op www.vrijwilligerswerk.be.

zorgcampus – 015 30 97 87 – femke.juliens@duffel.bewww.duffel.be/vrijwilligerswerk

Contact en openingsuren

Zorgcampus

Adres
Kwakkelenberg 1-32570Duffel
T.
015 30 99 40
e-mail
thuiszorg@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u.

Morgen

open van 9 - 12 u.

andere momenten na afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten