Voorleesvrijwilligers gezocht!

Gepubliceerd op: donderdag 18 april 2024 11.20 u.
Hou jij van voorlezen? Kan jij een verhaal tot leven brengen? En hou je eventueel ook nog van knutselen? Dan ben jij de vrijwilliger waarnaar wij op zoek zijn!

Elke laatste zondag van de maand om 11 u. organiseert de bib een gratis voorlees- of vertelmoment voor kinderen tussen (ongeveer) drie en acht jaar. Wij doen hiervoor beroep op een groep enthousiaste vrijwilligers, maar om het maandelijkse vertelmoment te kunnen blijven organiseren, willen we die groep graag uitbreiden. 

Jouw voorleesmoment wordt ingepland op basis van jouw beschikbaarheid. We verwachten niet dat je elke voorleeszondag paraat staat: zelfs wie één keer per jaar wil voorlezen, is welkom! 

Elke voorleesvrijwilliger heeft een eigen stijl. De ene vertelt zelfgeschreven kinderverhalen, de ander maakt er een actief voorleeshalfuurtje van, gevolgd door een leuke activiteit. Sommigen sluiten het voorlezen af met een rustig knutselmoment. 

Wij verwachten dat je zo’n 45 minuten voorziet voor het voorlezen of vertellen en eventueel bijbehorende activiteit. Je kan gebruik maken van het Kamishibai-theater en de vertelplaten en van ons knutselgerief. 

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer uitleg? Stuur gerust een mailtje of spring eens binnen in de bib.

Contact

Bibliotheek

Adres
O.-L.-Vrouwlaan 12570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 35 43
e-mail
bibliotheek@duffel.be
Website
www.duffel.be/bibliotheek

Volg ons op:

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9.30 - 12.30 u. en 16.30 - 20 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten