Bart Kaëll op Vlaanderen Feest! in Duffel

Gepubliceerd op: dinsdag 24 mei 2022 11 u.
Na een afwezigheid van twee jaar gaat Vlaanderen Feest! terug door. Feest in Duffel, feest in Vlaanderen! Het lokaal bestuur organiseert dit evenement in samenwerking met de cultuurraad. Vlaanderen Feest! vindt plaats op zaterdag 9 juli 2022 vanaf 17.30 u.

Naast het muzikale gedeelte zal er zoals steeds ook randanimatie voorzien zijn. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel of in de zeepbellenfabriek terwijl de ouders gezellig iets drinken of eten bij een van de deelnemende verenigingen.

Het muzikale gedeelte van de avond wordt zoals steeds gestart door onze allerkleinsten, al dan niet samen met mama, papa, oma of opa. Kinderdisco Handjes in de Lucht gooit niet alleen de handjes in de lucht, maar doet de jongsten ook hun benen strekken met eenvoudig aan te leren en aanstekelijke danspasjes. Nadien treden verschillende artiesten op met een Nederlandstalig repertoire, vol meezingers en dansnummers. Dit jaar kon het lokaal bestuur Mathias Vergels en Bart Kaëll strikken.

We kunnen opnieuw op het enthousiasme van verschillende Duffelse verenigingen rekenen om tijdens het evenement gezellige drank- en eetstandjes te voorzien.

Vlaanderen Feest! is volledig gratis en vindt plaats op het plein aan de Bruul in Duffel-Oost. 

Programma:

17.30 u.: start evenement met doorlopend randanimatie

18.15 u.: Kinderdisco Handjes in de Lucht!

20.15 u.: Mathias Vergels

22 u.: Bart Kaëll

23.30 u.: einde evenement

Meer info: www.facebook.com/vrijetijd2570 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten