Gemeente Duffel

Heb jij het ook graag lekker warm voor minder geld?

Gepubliceerd op: vrijdag 1 februari 2019 10.08 u.
34 verwarmingscoaches van de provincie Antwerpen en haar gemeenten doen nog tot eind maart gratis huisbezoeken in meer dan 36 gemeenten. Ook in Duffel.

Weet je niet hoe je je binnentemperatuur best regelt? Wil je eens horen van een specialist hoe je zonder kou te lijden kan besparen op je energiefactuur? Vraag dan een huisbezoek aan en één van de verwarmingscoaches komt langs om samen met jou je thermostaat in te stellen en je advies op maat te geven. De coaches zijn actief in 36 gemeenten. De teller staat op dit moment op 247 aanvragen.

De coaches controleren de temperatuur in je leefruimtes, of er ergens warmte onnodig ontsnapt en of de thermostaat wel optimaal geplaatst en ingesteld is. Soms passen de coaches meteen praktische zaken aan. Is de woning slecht geïsoleerd, de thermostaat te ingewikkeld of de verwarmingsinstallatie niet in orde, dan verwijzen ze je verder door. Een bezoek van een verwarmingscoach van de provincie Antwerpen is volledig gratis. Alle coaches kregen een stevige opleiding in het centrum voor Duurzaam Bouwen en Wonen Kamp C.

Een huisbezoek aanvragen kan nog tot en met 15 maart 2019.

Meer info: https://www.vriendvan.be/actie/huisbezoeken/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten