De boekenverkoop steunt deze drie goede doelen

Gepubliceerd op: dinsdag 24 oktober 2023 6 u.
De bibliotheek van Duffel organiseerde samen met een aantal vrijwilligers op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober haar jaarlijkse boekenverkoop. De opbrengst van 1.782 euro gaat naar drie goede doelen en werd op maandag 23 oktober overhandigd.

Tijdens dit weekend werden 1.188 boeken verkocht met een totale opbrengst van 1.782 euro. Dit bedrag wordt verdeeld over drie goede doelen:

  • NT2 Duffel: hier is iedereen welkom die op een (laagdrempelige) manier Nederlands wil leren. Ook wie niet kan lezen of schrijven is hier aan het juiste adres voor gepersonaliseerde lessen alfabetisering. De lessen gaan tijdens het schooljaar door op woensdagvoormiddag in de bib.
  • ‘t Mayakind van Nu: een organisatie die zich inzet voor arme kinderen in Guatemala. Via peetouderschappen, activiteiten en héél wat creativiteit zamelen ze fondsen in die ter plaatse gebruikt worden voor het organiseren van onderwijs en medische zorg om kinderen zo een betere toekomst te bieden.
  • ’t Duffels Kattenhuisje: een lokale organisatie die katten opvangt in een huiselijke omgeving. Wil je meer weten over de werking, je opgeven als opvangplek of misschien een katje adopteren? Dan vind je alle informatie op de website.

Contact

Bibliotheek

Adres
O.-L.-Vrouwlaan 12570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 35 43
e-mail
bibliotheek@duffel.be
Website
www.duffel.be/bibliotheek

Volg ons op:

Vandaag

open van 9.30 - 12.30 u. en 16.30 - 20 u.

Morgen

open van 13.30 - 18 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten