Judoteam Jita Kyoei Duffel vzw

‘Jita Kyoei’ is Japans en betekent ‘Voorspoed en Algemeen Welzijn’.  De naam van de club werd niet zomaar gekozen.  Hij geeft weer hoe de stichters de club zagen: een vereniging waarin iedereen zonder onderscheid judo kan leren en beoefenen en tegelijkertijd een club waarin diegenen die talent hebben kunnen begeleid worden.

Bestuur en trainers willen dit recreatief én dit wedstrijdgericht judo realiseren als vereniging en vanuit een emancipatorische, judokagerichte visie op judo-opvoeding.  ‘Als vereniging’ betekent dat Jita Kyoei geen winstgevend doel nastreeft en dat alle leden samen de lusten én de lasten dragen. Een ‘emancipatorische, judokagerichte visie op judo-opvoeding’ betekent dat wij geen judorobotten willen vormen, maar creatieve mondige judoka’ s die mee nadenken over judo en betrokken worden bij de keuzes en beslissingen i.v.m. hun judo-opleiding.  Dit uit zich o.a. in de gebruikte werkvormen bij de trainingen en in het betrekken van jongeren bij de werking van de club.

Naast deze eigen filosofie onder­schrijft onze club sterk de algemene judowaarden zoals door­zet­tingsvermogen, zelfstandigheid en respect voor de partner.

Groepen: kleuterjudo, kindergroep, jeugdgroep, hoofdgroep en 45/55+ groep

Judoteam Duffel

Algemene contactgegevens vereniging

Adres
Acacialei 86
2570 Duffel
E-mail
judoduffel@judoduffel.be
Website
www.judoduffel.be

Contactpersoon

Ann De Brabandere

Adres
A. Rodenbachtstraat 8
2850 Boom
GSM
0472463861
E-mail
judoduffel@judoduffel.be

Hoofdverantwoordelijke

Ann De Brabandere

Adres
A. Rodenbachstraat 8
2850 Boom
Tel
03 844 43 55
GSM
0472463861
E-mail
tibra@skynet.be

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten