Ook tijdens haar verbouwing kan je terecht in de Duffelse openbare bibliotheek  

Gepubliceerd op: maandag 1 februari 2021 15 u.
In februari gaan de geplande werken aan de bibliotheek van start. Hierdoor is het gebouw enkele maanden niet toegankelijk. Om er toch voor te zorgen dat je je favoriete boeken kan lenen, opent de bib een pop-upbib. 

Op dinsdag 9 februari openen de deuren van de tijdelijke bib in de Brueghelzaal. Op die manier heb je tijdens de verbouwingen toch toegang tot de collectie lees-, luister- en kijkmateriaal.

De openingsuren blijven ongewijzigd, maar omdat de ruimte beperkt is, werd de collectie in twee verdeeld: de aanwezige werken in de pop-upbib en de collectie die op aanvraag beschikbaar is. De kranten kan je ook nog steeds raadplegen, net zoals de meest populaire tijdschriften. Alles wat in de pop-upbib aanwezig is, wordt in de catalogus aangeduid als ‘beschikbaar’. Ook de boeken die in het magazijn staan, kan je via de pop-upbib uitlenen.

Door plaatsgebrek zal de computerdienstverlening in de pop-upbib beperkt zijn. Er is 1 internetpc beschikbaar die op afspraak gebruikt kan worden. Studeren in de pop-upbib is niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan onze pop-upbib op een veilige manier gebeurt, mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijk aanwezig zijn. 

Meer info vind je hier

Contact

Bibliotheek

Adres
O.-L.-Vrouwlaan 12570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 35 43
e-mail
bibliotheek@duffel.be
Website
www.duffel.be/bibliotheek

Volg ons op:

Vandaag

open van 13.30 - 20 u.

Morgen

open van 9.30 - 12.30 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten