Lokaal bestuur Duffel zoekt jobstudenten

Gepubliceerd op: woensdag 18 maart 2020 10 u.
Heel wat studenten zijn op zoek naar een leuke vakantiejob. Heb je daarbij al eens gedacht aan een vakantiejob bij ons lokaal bestuur?

In de maanden juli, augustus en september is lokaal bestuur Duffel op zoek naar enthousiaste jobstudenten.

Administratief medewerker

 • 1 administratief medewerker vrijetijdsloket/archief: periode 25 juni – 31 juli 2020
 • 1 administratief medewerker vrijetijdsloket: periode 3 augustus - 21 augustus 2020
 • 1 administratief medewerker vrijetijdsloket: periode 24 augustus – 11 september 2020

In de zomer is het altijd gezellig druk bij vrije tijd. De vakantieperiode zit immers vol met activiteiten: speelpleinwerking, evenementen, inschrijfperiodes, enz. Als jobstudent word jij ingezet aan de balie en neem je telefoons op om klanten verder te helpen. Je werkt in het digitale platform van de afdeling en ondersteunt het team administratief. Verder spring je ook mee in wanneer we begeleiding nodig hebben binnen het jeugdopbouwwerk.

Ben jij klantgericht en sta jij vlot mensen te woord? Ben je bovendien nauwkeurig en administratief sterk? Heb je ervaring in het begeleiden van kinderen en/of jongeren? Aarzel dan niet om te reageren.

Technisch centrum

 • 1 technisch beambte gebouwen: periode 1 juli - 31 juli 2020
 • 1 technisch beambte gebouwen: periode 1 augustus - 31 augustus 2020
 • 3 technisch beambten groen en proper Duffel: periode 1 juli - 31 juli 2020
 • 3 technisch beambten groen en proper Duffel: periode 1 augustus - 31 augustus 2020

Groen en proper Duffel

Afval opruimen, onkruid bestrijden, grasperkjes onderhouden, enz. De medewerkers van groen en proper Duffel weten wat te doen. Ze zorgen er elke dag voor dat de straten, pleinen en parken in Duffel mooi onderhouden blijven.

Steek jij je handen graag uit de mouwen en werk jij graag buiten? Sta je graag vroeg op (we starten elke dag om 7 u. ’s morgens)? Stel je dan zeker kandidaat voor vakantiewerk bij de groendienst. 

Gebouwen

Het bestuur heeft tal van gemeentelijke gebouwen: de sporthal, het zwembad, de bib, scholen, enz. In de zomer zijn er altijd extra klusjes die afgewerkt moeten worden. Zoek jij graag technische oplossingen voor kleine problemen? Ben je handig? Sta je graag vroeg op (we starten elke dag om 7 u. ’s morgens)? Stel je dan kandidaat als jobstudent gebouwen.

Redder

 • 2 redders: exacte periode overeen te komen.

Ook in het zwembad is het tijdens de zomermaanden erg druk. Bij warm weer zijn mensen sneller geneigd om een plonsje te wagen. Als jobstudent in het zwembad word je ingezet als redder, maar sta je ook mee in voor het ontvangst van de zwemmers en de hygiëne van het zwembad.

Ben jij in het bezit van een diploma redder en recent bijscholingsattest? Ben jij klantgericht en kan je kordaat maar toch vriendelijk optreden? Dan ben jij de jobstudent die we zoeken.

Schoonmaak

 • 1 technisch beambte schoonmaak: periode 1 juli - 31 juli 2020
 • 1 technisch beambte schoonmaak: periode 1 augustus - 31 augustus 2020 of 1 september – 30 september 2020

Als jobstudent schoonmaak zal je ingezet worden op één van de gemeentelijke basisscholen: De Meyl, ’t Kofschip of het Kompas.

Je helpt om klassen te poetsen, de speelplaats proper te houden en WC’s te poetsen.

Wil jij er mee voor zorgen dat het schooljaar proper kan starten? Ben je iemand die werk ziet en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Aarzel dan niet om op je kandidaat te stellen.

Keuken en onderhoud (zorgcampus)

 • 1 medewerker keuken/onderhoud: periode 1 juli - 31 juli 2020
 • 1 medewerker keuken/onderhoud: periode 1 augustus - 31 augustus 2020

Als jobstudent in de zorg, werk je in een ergonomische en moderne omgeving, maar vooral in een instelling op mensenmaat.

Als jobstudent keuken en onderhoud combineer je een aantal taken. Zo ondersteun je het keukenteam dat ervoor zorgt dat de bewoners lekker en vers eten op hun bord krijgen: afwassen, eten opscheppen aan ‘de band’, de koks helpen, enz. Daarnaast poets je ook kamers en leefruimten van bewoners in het woonzorgcentrum. 

Ben je klantgericht, respectvol en zie jij werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Zorg (zorgcampus)

 • 6 zorgmedewerkers: periode 1 augustus - 31 augustus 2020
 • 6 zorgmedewerkers: periode 1 juli – 31 juli 2020

Als jobstudent in de zorg, werk je in een ergonomische en moderne omgeving, maar vooral in een instelling op mensenmaat.

Je helpt bewoners bij hun allerlei dagelijkse taken en verzorgt hen: helpen met eten geven, aan- en uitkleden, persoonlijke verzorging van bewoners, een fijne babbel, enz.

Ben je klantgericht, respectvol en zie jij werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Deze vakantiejob staat niet enkel mooi op je CV, wie weet klikt het tussen ons en komen we elkaar later nog professioneel tegen.

Voorwaarden

 • Je bent schoolgaand en 16 jaar bij het begin van de tewerkstelling, behoudens voor de functies in het woonzorgcentrum (zorgmedewerker en medewerker keuken/onderhoud) moet je 17 jaar zijn bij het begin van de tewerkstelling.
 • Voor de job van administratief medewerker ben je, bij aanvang van de tewerkstelling, in het bezit van het diploma van secundair onderwijs.
 • Voor de job van redder ben je, bij aanvang van de tewerkstelling, in het bezit van een diploma redder en een recent bijscholingsattest.
 • Je beschikt over voldoende uren om vakantiewerk te doen. We vragen om voor ondertekening van de arbeidsovereenkomst een attest voor te leggen van het resterende saldo van de 475 uren die je mag presteren.

Solliciteren kan via de knop hieronder:

Solliciteer

Je mag meerdere vakantiejobs (verschillende periodes of soorten jobs) aanduiden.

De uiterste datum om je aanvraag in te dienen is dinsdag 14 april 2020.

 

Contact en openingsuren

HR en loopbaanbeheer

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 70
e-mail
hr@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te vertragen is het gemeentehuis niet toegankelijk voor klanten tot en met zondag 19 april 2020. Enkel voor strikt noodzakelijke dienstverlening kan je elke werkdag tussen 9 en 16 u. bellen naar het nummer 015 31 12 02. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket op https://www.duffel.be/eloket.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten