Ik zoek info over vaccineren

Vaccinatiecentrum eerstelijnszone Pallieterland komt in CC De Mol in Lier

De vijf gemeenten binnen eerstelijnszone Pallieterland (Duffel, Berlaar, Lier, Nijlen en Ranst) hebben de locatie voor het vaccinatiecentrum van deze zone vastgelegd op 13 januari 2021.
Er is gekozen voor CC De Mol in Lier (Aarschotsesteenweg 3) omwille van de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Ook de inwoners van Duffel zullen er dus terecht kunnen voor een spuitje.
 
De volgende dagen en weken zal intensief werk gemaakt worden van de uitrol van dit vaccinatiecentrum zodat we in onze zone zo snel mogelijk kunnen starten met vaccineren. Hierbij zal ook het mobiliteitsaspect, in het bijzonder voor de minder mobiele inwoners, de nodige aandacht krijgen. 
 

Vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentrum Pallieterland

Om de werking van het centrum vlot te laten verlopen zijn heel wat helpende handen nodig. Zowel vrijwilligers met medische achtergrond als vrijwilligers die onthaal- en administratieve taken opnemen. Wie zin heeft om zich hier de komende maanden voor in te zetten kan zich registreren via een online formulier dat je hieronder kan invullen.

Ik wil me registreren als vrijwilliger

Info & vragen

Wie ondertussen vragen heeft over het vaccinatiecentrum Pallieterland kan hiervoor terecht op vaccinatiecentrum@lier.be of tel. 03 8000 410. Dit nummer is actief van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 u. en van maandag tot donderdag ook van 14 tot 16 u. Eens het vaccinatiecentrum in werking is, zullen de uren uitgebreid worden.

Op de website www.vaccinatiecentrumpallieterland.be kan je terecht voor algemene info over het vaccinatiecentrum. De info op de website zal regelmatig aangevuld worden.

Voor algemene vragen rond de vaccinatiecampagne kan je terecht op www.laatjevaccineren.be.

Over de precieze planning en organisatie van de vaccinatiestrategie voor Duffel zal van zodra mogelijk verder gecommuniceerd worden.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten