Uittreksel uit het strafregister in je e-box

Gepubliceerd op: woensdag 22 december 2021 17.51 u.
Je kan voortaan het uittreksel uit het strafregister rechtstreeks in je e-box ontvangen.

De e-box is een digitale postbus die toelaat om op een beveiligde manier documenten van overheidsinstellingen af te leveren aan de burger. Om toegang te krijgen, kan je jezelf identificeren via verschillende digitale sleutels, zoals bijvoorbeeld de elektronische identiteitskaart en pincode, token, of mobiel met de itsme-app. Op deze manier ben je zeker van een veilige verbinding.

Je kan voortaan het uittreksel uit het strafregister rechtstreeks in je e-box ontvangen. Je hoeft dus niet meer langs te komen op het gemeentehuis of de bezorging van het document per post af te wachten. Vergeet zeker niet deze keuze aan te duiden bij de online aanvraag van het uittreksel uit het strafregister via www.duffel.be.

Contact

Burgerzaken

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 20
e-mail
burgerzaken@duffel.be

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten