Gemeente Duffel

Tweedehandsbeurs in De Kunstfabriek

Gepubliceerd op: dinsdag 24 april 2018 11.47 u.
De Kunstfabriek zoekt vrijetijdsmateriaal voor een tweedehandsbeurs op zaterdag 1 september. Tijdens deze beurs kan je jouw instrumenten, tekengerei of woordenboeken verkopen.

Welk materiaal zoeken we?

We zoeken voor de tweedehandsbeurs muziekinstrumenten, woordenboeken en tekenmateriaal. Misschien heb jij thuis nog muziekinstrumenten op zolder die behoorlijk onder het stof liggen. Denk maar aan een blokfluit, drumstel, dwarsfluit, gitaar, klarinet, mondharmonica, piano, enzovoort. Ook woordenboeken Spaans/Italiaans of eenvoudige leesboeken Spaans/Italiaans (Italiaans: nuovo espresso 1 en Spaans: Sí, claro 1.1) zijn welkom. We zoeken daarnaast graag een nieuwe thuis voor tekenmateriaal zoals (kneedgommen), slijper, meetlat, potloden, houtskool, scharen, pastelrijt, tekenpennen enzovoort.

Bezorg je materiaal aan De Kunstfabriek

Hou je materiaal dat je aan ons wil bezorgen nog even bij. Je kan het op donderdag 30 augustus tussen 15 en 19.30 u. bezorgen aan De Kunstfabriek (Rietlei 103). Je krijgt een bewijsje van het afgegeven materiaal. Lesgevers van De Kunstfabriek kijken alles na en stellen een bedrag voor dat het materiaal waard is. Als dit bedrag voor jou in orde is, ben je welkom om jouw materiaal te koop aan te bieden in De Kunstfabriek op zaterdag 1 september van 12 tot 15 u.

Contact en openingsuren

De Kunstfabriek

Adres
Rietlei 1032570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 81 26
F.
015 31 54 01
e-mail
dekunstfabriek@duffel.be

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten