Duffelse sporttrofee

Gepubliceerd op: vrijdag 17 december 2021 9 u.
Heb jij een sportieve prestatie in 2021 op je naam staan? Laat het dan voor zaterdag 15 januari 2022 weten aan de Duffelse sportraad.

Sportief Duffel

Duffel is een sportieve gemeente: heel wat inwoners en leden van Duffelse clubs dragen de Duffelse kleuren tijdens hun sportieve prestaties. Daar mogen we fier op zijn. 

Ben jij een Duffelaar of lid van een Duffelse sportclub en leverde je in 2021 een opvallende sportieve prestatie? Laat dat dan zeker vóór zaterdag 15 januari 2022 weten aan de Duffelse sportraad.

De uitreiking vindt plaats in Cinema Plaza op zaterdag 5 februari 2022 om 19.30 u. 

Vul het document dat je onderaan op deze pagina vindt in en stuur het voor zaterdag 15 januari 2022 naar sportraad.duffel@gmail.com. Een jury zal jouw prestaties beoordelen en er feedback over geven.

Kom jij ook?

Ben je benieuwd wie de sporttrofee mee naar huis zal nemen? Ben je benieuwd wie de beloftevolle sporter van 2021 is geworden? Ben je benieuwd wie er de trofee van bijzondere prestaties mee naar huis zal nemen of welke sportploeg er het best heeft gepresteerd?

Kom dan naar de uitreiking in Cinema Plaza op zaterdag 5 februari 2022 om 19.30 u. (deuren open vanaf 19 u.).

Geniet mee met de laureaten en drink gratis een glaasje op hun prestaties. Iedereen is welkom.

Wil je er graag bij zijn? Geef dan vooraf een seintje via sportraad.duffel@gmail.com of via 0498 23 98 00.

Meer info

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten