Vlaams Kampioenschap Tegelwippen

Gepubliceerd op: woensdag 29 maart 2023 9.30 u.
Onze gemeente doet mee aan het Vlaams Kampioenschap Tegelwippen! Jij ook?

Wat houdt Tegelwippen in? 

Samen met verschillende Vlaamse gemeenten gaan we de uitdaging aan om het grijze Vlaanderen om te toveren tot een groen paradijs. Een groen Duffel ziet er niet alleen mooier uit, maar heeft ook verschillende voordelen:

  • Meer beestjes: door plaats te maken voor planten, maak je je tuin aantrekkelijker voor grote en kleine dieren.
  • Een superspons: tegels laten geen water door. Wip je tegels, dan zorg je ervoor dat de bodem het regenwater kan opnemen als een echte spons.
  • Minder stress: een wandeling in het bos kan deugd doen, maar wist je dat ook het groen in je tuin een positief effect heeft op je gemoedsrust?

Wie kan er deelnemen?

Iedereen kan deelnemen: inwoners, verenigingen, bedrijven, enz.

Sta je zelf te popelen om je tegels te wippen in je voor- of achtertuin? Ga dan naar deze pagina voor meer info, spelregels en tips. Wie weet valt er wel iets te winnen!

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Vandaag

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten