Subsidieaanvraag via Culturele Erfgoedcel Rivier&Land mogelijk

Gepubliceerd op: maandag 22 november 2021 13.45 u.
Lees hieronder alles over de subsidieaanvraag die de Culturele Erfgoedcel Rivier&Land, in samenwerking met ons lokaal bestuur, opzet. Via deze weg kunnen culturele erfgoedprojecten met onvoldoende financiële middelen hun doelen toch realiseren.

Roerend erfgoed zijn verplaatsbare voorwerpen, zoals archiefstukken, schilderijen, werktuigen, gebruiksvoorwerpen, enz. Immaterieel erfgoed verwijst dan weer naar tradities, verhalen, ambachten, enz.

Onze geografisch kleine regio heeft heel wat geschiedenis te bewaren en dat beseffen we maar al te goed. Erfgoedcel Rivier&Land is één van de kleinste erfgoedcellen van Vlaanderen, maar die kleine schaal biedt net een groot voordeel: het laat toe in te spelen op de behoeften van onze gemeenten. Ons plan: een hecht erfgoedveld creëren, waarin inspraak en samenwerking hand in hand gaan met innovatie.

Hoe vraag ik een subsidie aan?

Heb je een idee voor een cultureel erfgoedproject, maar niet voldoende financiële middelen om dit te realiseren? Mogelijk kan Erfgoedcel Rivier&Land jou hierin ondersteunen. Klik door naar:

Kijk of je in aanmerking komt met jouw project en schrijf je zeker in voor de volgende aanvraagronde.

Meer info vind je hier

Contact

Cultuur en erfgoed

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Volg ons op:

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten