Raadpleging i.v.m. gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan 'Beneden-Nete Lier'

Gepubliceerd op: dinsdag 23 augustus 2022 11.35 u.
Je kan de startnota inkijken vanaf dinsdag 23 augustus t.e.m. vrijdag 21 oktober 2022.

Op 15 juli 2022 heeft de Vlaamse Regering de startnota over het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘Beneden-Nete Lier’ goedgekeurd.

Over deze startnota wordt de bevolking nu geraadpleegd. Van dinsdag 23 augustus tot en met vrijdag 21 oktober 2022 ligt de startnota ter inzage bij:

  • het gemeentebestuur van Duffel (omgevingsloket na afspraak) en Lier;
  • het Departement Omgeving, afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel. Wie vragen heeft of de documenten wil inkijken, neemt telefonisch contact op via het nummer 02 553 38 00. 

Op woensdag 21 september 2022 vindt er een publiek participatiemoment plaats onder de vorm van een informatiewandeling door het plangebied. Je kan deelnemen om 18.30 u. De wandeling vertrek aan het Holderdepolder-speelbos, Ouderijstraat in Lier. Parkeren kan op Parking De Mol, Aarschotsesteenweg 1 in Lier. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via het telefoonnummer 02 553 38 00 of via het online formulier.

Iedereen kan tot en met vrijdag 21 oktober 2022 reacties indienen op de startnota, op één van de volgende manieren:

  • via het online inspraakformulier;
  • door een brief te overhandigen tegen ontvangstbewijs bij het gemeentebestuur van Duffel (Gemeentestraat 21, 2570 Duffel) of Lier;
  • door een brief te versturen naar het Departement Omgeving, afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten