Doe mee met Stap & Trap en win leuke prijzen

Gepubliceerd op: woensdag 30 augustus 2023 7 u.
Het lokaal bestuur organiseert opnieuw de actie Stap & Trap. Duffelaars die hun steentje willen bijdragen aan een beter milieu, kunnen mooie prijzen winnen.

Het doel van deze campagne is het promoten van de fiets als ideaal vervoermiddel om boodschappen te doen bij de lokale handelaar en eens stil te staan bij ons verplaatsingsgedrag. 

Deelnemen is eenvoudig
Ga je te voet of met de fiets naar de lokale handelaar van maandag 11 september tot en met zondag 8 oktober? Dan ontvang je van hen een stempel op je Stap & Trap-stempelkaart. Bij vijf stempels heb je een volle spaarkaart. Steek je volle spaarkaarten ten laatste op zondag 15 oktober in de speciale inzamelboxen die opgesteld staan op het plein aan de Kiliaanstraat, op de parking aan de Bruul en in de Mijlstraat aan de Spar. Je kan ze ook afgeven aan het onthaal van het gemeentehuis.

De lijst met deelnemende handelaars kan je onderaan deze pagina raadplegen.

Leuke prijzen
We zullen verschillende mooie prijzen verloten. De hoofdprijs van deze actie is naar jaarlijkse gewoonte een prachtige fiets.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten