Doe mee met Stap & Trap

Gepubliceerd op: maandag 30 augustus 2021 8 u.
We willen alle Duffelaars zo veel mogelijk stimuleren om zich op een duurzame manier naar lokale winkels te verplaatsen. Duffelaars die tijdens de actie ‘Stap & Trap’ een extra inspanning doen, kunnen mooie prijzen winnen.

Deelnemen is eenvoudig

Ga van maandag 20 september tot en met zondag 10 oktober te voet of met de fiets naar de winkel en ontvang van de deelnemende handelaars een stempel op je Stap en Trap-stempelkaart. De lijst met deelnemende handelaars kan je onderaan deze pagina downloaden. Heb je vijf stempels verzameld? Dan heb je een volle spaarkaart. Drop je volle spaarkaarten ten laatste op zondag 17 oktober in de speciale inzamelboxen die opgesteld staan op het plein aan de Kiliaanstraat, op de parking aan de Bruul en in de Mijlstraat aan de Spar. Je kan ze ook afgeven aan het onthaal van het gemeentehuis.

Leuke prijzen

Iedereen maakt kans op verschillende leuke prijzen. De hoofdprijs van deze actie is naar jaarlijkse gewoonte een prachtige fiets. We wensen alle deelnemers alvast heel veel succes toe.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Vandaag

gesloten

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten