Stap & Trap en win leuke prijzen

Gepubliceerd op: vrijdag 4 september 2020 10 u.
We willen alle Duffelaars zo veel mogelijk stimuleren om zich op een duurzame manier naar lokale winkels te verplaatsen. Duffelaars die tijdens de actie ‘Stap & Trap’ een extra inspanning doen, kunnen mooie prijzen winnen.

Korte verplaatsingen doe je best te voet of met de fiets

Voor korte afstanden is het gebruik van je auto vaak niet de beste optie. Je te voet of met de fiets verplaatsen is een goed alternatief, dan stoot je namelijk geen koolstofdioxide uit. We willen alle Duffelaars daarom zo veel mogelijk stimuleren om zich op een duurzame manier te verplaatsen als ze boodschappen gaan doen in de lokale winkels. Dat doen we met de actie ‘Stap & Trap’.

Deelnemen is eenvoudig

Ga je te voet of met de fiets naar de winkel van maandag 14 september tot en met zondag 4 oktober, dan ontvang je van de deelnemende handelaars een stempel op je ‘Stap & Trap’-spaarkaart. Heb je 5 stempels verzameld, dan kan je je kaart uiterlijk op zondag 11 oktober droppen in de speciale inzamelboxen. Deze boxen vind je op het plein aan de Kiliaanstraat, op de parking aan de Bruul, en in de Mijlstraat aan de Spar. Je kan ze ook afgeven in het gemeentehuis.

Leuke prijzen te winnen

De hoofdprijs van de actie is een spiksplinternieuwe fiets. Is je eigen fiets aan vervanging toe, of heb je gewoon zin in een nieuwe fiets? Doe dan zeker mee met deze actie en ga voor de hoofdprijs. Daarnaast zijn er nog veel andere leuke prijzen te winnen.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u. en 13.30 - 15.30 u.

Morgen

open van 9 - 12 u. en 18 - 19.30 u.

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Voor de dienst burgerzaken kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten