Stap & Trap met Vera en win leuke prijzen

Gepubliceerd op: dinsdag 27 augustus 2019 16.07 u.
Elke kilometer met de fiets of te voet, verlaagt de hoeveelheid koolstofdioxide die we samen uitstoten. We willen daarom alle Duffelaars stimuleren om zich duurzaam te verplaatsen naar lokale winkels. Wie tijdens de actie ‘Stap & Trap met Vera' een extra inspanning doet, kan mooie prijzen winnen.

Korte verplaatsingen doe je best te voet of met de fiets

Voor korte afstanden is het gebruik van je auto vaak niet de beste optie. Je te voet of met de fiets verplaatsen is een goed alternatief, dan stoot je namelijk geen koolstofdioxide uit. We willen alle Duffelaars daarom zo veel mogelijk stimuleren om zich op een duurzame manier te verplaatsen als ze boodschappen gaan doen in de lokale winkels. Dat doen we met de actie ‘Stap & Trap met Vera’.

Deelnemen is eenvoudig

Ga je te voet of met de fiets naar de winkel van maandag 16 september tot en met zondag 6 oktober, dan ontvang je van de deelnemende handelaars een stempel op je ‘Stap & Trap’-spaarkaart. Heb je 5 stempels verzameld, dan kan je je kaart uiterlijk op zondag 13 oktober droppen in de speciale inzamelboxen. Deze boxen vind je op het plein aan de Kiliaanstraat, op de parking aan de Bruul, en in de Mijlstraat aan de Spar. Je kan ze ook afgeven in het gemeentehuis.

Leuke prijzen te winnen

De hoofdprijs van de actie is een spiksplinternieuwe fiets. Is je eigen fiets aan vervanging toe, of heb je gewoon zin in een nieuwe fiets? Doe dan zeker mee met deze actie en ga voor de hoofdprijs. Daarnaast zijn er nog veel andere leuke prijzen te winnen.

Vera moedigt je aan

Ken jij Vera al? Vera promoot alle acties die de gemeente onderneemt om de CO2-uitstoot in Duffel te verminderen. Vera is de afkorting voor Vernieuwd, Energiezuinig, Recycleerbaar en Altijd dichtbij.

Contact en openingsuren

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u. en 13.30 - 15.30 u.

Morgen

open van 9 - 12 u. en 18 - 19.30 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten