Inschrijven in speelbubbels

Wat

Omwille van de coronamaatregelen gebeuren de inschrijvingen voor speelpleinwerking de Speelkriebel en tienerwerking Pasvit deze zomer opnieuw in speelbubbels. Je kan je kind per week inschrijven voor eenzelfde bubbel. Elke bubbel bestaat uit een maximum aantal deelnemers en wordt begeleid door vaste animatoren.

Je kind kan kiezen welke activiteiten het meedoet en met wie hij of zij speelt binnen de bubbel. Koken, waterspelletjes, bouwen, schminken, knutselen, fietsen of racen met de go-carts, enz. Het is allemaal mogelijk. 

 

Waar

We voorzien 3 speelbubbels op 2 verschillende locaties:

  • bubbel geel (Speelkriebel, domein de Locht: kasteel + grasveld + speelbosjes langs de Netedijk);
  • bubbel groen (Speelkriebel, domein de Locht: scoutslokalen + grasveld + speelbosjes langs de zijkant van het domein);
  • bubbel oranje (Tienerwerking Pasvit, Go! Kiliaan wijkschool-oost als uitvalsbasis + een aantal neutrale speelhoeken op domein de Locht)

Praktische informatie

  • Je kind moet de hele week in dezelfde bubbel blijven.
  • Extra handhygiëne, poets en sanitair zijn voorzien.
  • Zodra je kind voor één dagdeel is ingeschreven, blijft zijn plek de rest van de week gereserveerd. Je schrijft je kind in voor een hele week, maar een hele week komen hoeft dus niet.

Inschrijven en betalen

  • via www.duffel.be/webshop;
  • na afspraak bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis (gelijkvloers);
  • de dag zelf aan het inschrijvingstentje op het domein, indien er daginschrijvingen mogelijk zijn;

De betaling gebeurt dit jaar achteraf op factuur. Als je inschrijft via de webshop duid je eerst de juiste activiteit (week en bubbel) en vervolgens via de opties de juiste dagen aan. Indien er nadien aanpassingen nodig zijn, gelieve contact op te nemen met het vrijetijdsloket. Opgelet: indien je dit jaar je inschrijving niet tijdig annuleert, wordt er sowieso 25 euro per week aangerekend. Je moet minstens een week op voorhand annuleren.

Is de activiteit (week en bubbel) volzet? Dan kan je via de gemeentelijke webshop je kind(eren) inschrijven voor de wachtlijst.

Opgelet, je moet dan geen opties aanduiden bij tabblad ‘Deelnemers specificeren’.

Je kan je kind(eren) ook op de wachtlijst inschrijven door contact op te nemen met het vrijetijdsloket, via mail of telefoon.

Deelnemers die toch nog kunnen inschrijven worden persoonlijk gecontacteerd.

Voor het aanbod van speelpleinwerking De Speelkriebel en tienerwerking Pasvit geldt het voordeeltarief, meer info over het voordeeltarief vind je hier: voordeeltarief

Opgelet: het aantal plaatsen per speelbubbel is beperkt, schrijf je kind dus tijdig in.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten