Gemeente Duffel

Sluitingsdagen tijdens kerstvakantie

Gepubliceerd op: dinsdag 27 november 2018 13.08 u.
Tijdens de kerstvakantie gelden er afwijkende openingsuren bij verschillende diensten. We lijsten ze hieronder even op.

Bibliotheek
De bibliotheek is tijdens de kerstvakantie gesloten op maandag 24 december, dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdag 2 januari.

Gemeentehuis en OCMW
Het gemeentehuis en het OCMW sluiten in de kerstvakantie op dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdag 2 januari.

Markt
Door de feestdagen is er geen wekelijkse markt op dinsdag 25 december en ook niet op dinsdag 1 januari. De markt wordt ook niet naar een andere dag verplaatst.

Recyclagepark
In de kerstvakantie kan je enkel op vrijdag van 9 tot 18 u. en zaterdag van 9 tot 15 u. terecht op het recyclagepark. Dit komt door een samenloop van feestdagen en standaard sluitingsdagen.

Sporthal
De sporthal is in de kerstvakantie dicht op maandag 24 december, dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdag 2 januari.

Wijkkantoor politie Duffel
Het wijkkantoor is gesloten in de kerstvakantie op dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdag 2 januari.

Woonwinkel
Er is geen Woonwinkel tijdens de kerstvakantie.

Zwembad
Het zwembad is tijdens de kerstvakantie gesloten op dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdag 2 januari.

Alle openingsuren kan je altijd raadplegen op www.duffel.be/contact.

Fijne feestdagen!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten