September seniorenmaand

Gepubliceerd op: donderdag 8 augustus 2019 11.19 u.
Op dinsdag 20 augustus tussen 9 en 12 u. kan je inschrijven voor de activiteiten van de Seniorenmaand in het gemeentehuis of vanaf dan ook via de webshop.
September Seniorenmaand, dat is in Duffel reeds jarenlang een traditie. Het lokaal bestuur organiseert in samenwerking met de Seniorenadviesraad een brede waaier aan activiteiten. Een brede waaier, want het aanbod is heel gevarieerd.
 
Activiteiten

Een filmvoorstelling van Cinema Plus+, twee bewegingssessies ‘Beweeg je fit’, de seniorenreizen, een bezoek met gids aan het fort van Duffel, een bedrijfsbezoek aan een orchideeënkwekerij in Kontich, een voordracht over ‘langer thuis wonen’, een heuse parkdag en uiteraard het geweldige seniorenfeest met aansluitend een broodjesmaaltijd. Er is voor ieder wat wils. Bovendien kan je aan alle activiteiten deelnemen, want er is geen overlapping.

Cinema Plaza

Een aantal activiteiten, onder andere Cinema Plus+ en het seniorenfeest, vinden plaats in ons nieuw cultureel ontmoetingscentrum Cinema Plaza. Dat feit op zich is reeds de moeite waard om naar uit te kijken en in te schrijven.

Inschrijven

Het volledige overzicht van alle data, deelnamegelden en activiteiten vind je terug in de infobrochure middenin de Seniorenkrant zomer 2019. De brochure kan je onderaan deze pagina downloaden. Op dinsdag 20 augustus tussen 9 en 12 u. kan je inschrijven voor de activiteiten van de Seniorenmaand in het gemeentehuis. Alle deelnemers zijn welkom vanaf 8 u.

Je kan vanaf die dag ook online inschrijven via de gemeentelijke webshop. Voor meer informatie kan je terecht bij het vrijetijdsloket. 

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u. en 13.30 - 15.30 u.

Morgen

open van 9 - 12 u. en 18 - 19.30 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten