Seniorenweek geannuleerd

Gepubliceerd op: woensdag 10 november 2021 16 u.

Omwille van de stijgende coronacijfers heeft het lokaal bestuur in samenspraak met de Duffelse Ouderenadviesraad (OAR) beslist om de Seniorenfeesten van woensdag 17 november (‘U kijkt toch ook!’, met Connie Neefs en Hubert Damen) en donderdag 18 november (‘Het is een mooi verhaal’) uit te stellen en te verplaatsen naar woensdag 8 maart (‘U kijkt toch ook!’) en donderdag 9 maart 2022 (‘Het is een mooi verhaal’). Alle deelnemers zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

Indien je opnieuw wenst deel te nemen en je was reeds ingeschreven voor (één van) deze activiteit(en), hoef je verder niets meer te doen. Je inschrijving zal omgeboekt worden. Wens je te annuleren voor één van deze activiteiten? Gelieve ten laatste dinsdag 30 november je rijksregister- en bankrekeningnummer te mailen naar vrijetijd@duffel.be, het verschuldigde bedrag zal per overschrijving terugbetaald worden.

De filmvoorstelling van Cinema Plus+ – ‘Singing in the rain’, donderdag 16 november in Cinema Plaza – vindt wel plaats.

Cinema Plaza werkt, ongeacht het aantal toeschouwers, met het Covid Safe Ticket (CST).

Werken met het CST betekent dat dit moet gecontroleerd worden. Dit zorgt mogelijk voor iets langere wachttijden bij het binnenkomen.

Dit heb je nodig voor de controle bij de ingang van de zaal:

  • je Covid Safe Ticket (kan zowel digitaal als via print),
  • je identiteitsbewijs,
  • je ticket van de voorstelling.

Wens je omwille van de stijgende coronacijfers volgende week dinsdag 16 november niet deel te nemen aan deze filmvoorstelling en je had reeds een ticket gekocht? Geen probleem.

Je kan dit ticket opnieuw gebruiken voor de filmvoorstelling van dinsdag 8 maart, dan staat ‘Singing in the rain’ opnieuw ingepland. Gelieve ons te contacteren als je nog vragen of opmerkingen hebt.

Meer info vind je hier.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten