Welkom op de Seniorenfeesten in mei

Gepubliceerd op: woensdag 27 april 2022 8 u.
De Duffelse Seniorenfeesten zijn activiteiten van en voor senioren. Wat valt er te beleven? Duik de televisiegeschiedenis in met Connie Neefs en Hubert Damen, luister naar een muziekavond met Connie en haar dochter en geniet van taart, koffie en een gezellige babbel.

Doordat de Seniorenweken de voorbije twee jaar niet konden plaatsvinden, genieten we in mei van de Seniorenfeesten in Cinema Plaza.

De eerste dag, maandag 16 mei, brengt Connie samen met ‘special guest’ Hubert Damen de voorstelling ‘U kijkt toch ook!’. Samen duiken we in onze televisiegeschiedenis met herkenbare liedjes, anekdotes en beelden uit de beginperiode van de Vlaamse Televisie. Wist je dat Hubert ‘commissaris Witse’ Damen ook beschikt over een goede zangstem? Laat je verrassen met spannende verhalen, goed gekozen liedjes en leuke anekdotes.

De tweede dag, dinsdag 17 mei, neemt Connie haar dochter Hannelore mee. Samen brengen ze de voorstelling ‘Het is een mooi verhaal’, met liedjes in de klankkleur van het leven. Moeder en dochter, samen op het podium. Veertig jaar ouder, veertig jaar jonger. Connie en Hannelore kijken naar het leven, de liefde, de vriendschap, werken, reizen, dromen, kinderen, het dorp, de stad, huis en thuis. Moeder Connie zingt vanuit een nostalgische kijk op de wereld. Hannelore met een romantische blik op wat komen gaat. In het Nederlands en hier en daar in de taal van de radio, het Engels. Een prachtige productie waarin iedereen zich zal herkennen.

Meer dan ooit beseft de Ouderenadviesraad dat samenkomsten en gezelligheid enorm belangrijk zijn voor ieders welzijn. Ze zijn dan ook enorm verheugd dat ze dit voorjaar twee Seniorenfeesten organiseren. Aansluitend op iedere voorstelling geniet je van taart en koffie in Ontmoetingscentrum ’t Forum (Handelsstraat 33). Deze traktatie is inbegrepen in de deelnemersprijs.

Inschrijven

Schrijf je in voor de Seniorenfeesten via de gemeentelijke webshop of bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis (gelijkvloers). Beide voorstellingen starten om 14 u., het publiek wordt binnengelaten vanaf 13.30 u. in Cinema Plaza (Handelsstraat 8). De prijs per activiteit bedraagt 5 euro voor inwoners van Duffel (voordeeltarief 1 euro) of 8 euro voor niet-inwoners.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten