Schade door de storm van 9 juli

Gepubliceerd op: woensdag 10 juli 2024 17.13 u.
Veroorzaakte de storm van dinsdag 9 juli schade aan je woning of gewassen? Maak er zo snel mogelijk foto's van en neem contact op met je verzekeraar. Meld de schade ook bij het Vlaams Rampenfonds. Dat helpt om deze storm te laten erkennen als ramp.
Als je schade hebt geleden, contacteer dan steeds je eigen verzekeringsmaatschappij. Neem voldoende foto's voor je schadedossier. 
 
Meld je schade zeker ook voor zaterdag 7 september 2024 bij het Vlaams Rampenfonds. Het Vlaams Rampenfonds onderzoekt dan op basis van die meldingen of de storm- en rukwinden, de hagel en de hevige regenval in Duffel erkend worden als ramp. Bij erkenning als ramp, kan je daarna een aanvraag tot tegemoetkoming indienen.
 
Landbouwers die schade hebben ondervonden, kunnen een beroep doen op de schadecommissie. Dit geldt zowel voor land- en tuinbouwteelten, in open lucht of onder glas. Je meldt de schade schriftelijk of telefonisch aan het omgevingsloket. Je vermeldt naam, adres, telefoon, getroffen percelen, datum en oorzaak van de schade. Het lokaal bestuur Duffel neemt daarna contact met je op om een afspraak te maken zodat de schadecommissie kan langskomen.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u. en 13 - 16 u.

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken via werken op afspraak. Je kan het onthaal en het vrijetijdsloket telefonisch bereiken op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u., donderdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 19.30 u. en vrijdag van 9 tot 12 u. De andere diensten kan je telefonisch bereiken op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u., donderdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u. en vrijdag van 9 tot 12 u. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten