Perceeltjes vrij bij Samentuin Ganzenhofkes

Gepubliceerd op: maandag 4 maart 2024 11 u.
Heb je groene vingers en wil je graag een perceeltje van Samentuin Ganzenhofkes inrichten als ecologische moestuin? Lees dan zeker verder.

Wat is Samentuin Ganzenhofkes?

Samentuin Ganzenhofkes is een project van lokaal bestuur Duffel in samenwerking met VELT (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren). Een perceeltje in de samentuin is ongeveer 50 m² groot en is bestemd voor Duffelaars die het willen inrichten als ecologische moestuin. De samentuin bevindt zich in de Ganzenkoor te Duffel, te bereiken tussen de huisnummers 58 en 60. Je betaalt een jaarlijkse vergoeding van 50 euro voor het gebruik van het perceeltje en bij de start een éénmalige waarborg van 20 euro.

Meer info vind je hier.

Interesse?

Wil je ook graag een perceeltje? Heb je per week 2 à 4 uur de tijd om te tuinieren? Neem dan contact op met Nora Bertels, Waarloossteenweg 6b in Duffel (0478 22 23 15) of stuur een mailtje naar ganzenhofkes.duffel@gmail.com .Je kan ook gewoon langskomen op de werkmomenten (elke eerste zaterdag van de maand tussen 10 en 12 u.) om vrijblijvend kennis te maken.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten