Vernieuw tijdig je rijbewijs bankkaartmodel

Gepubliceerd op: maandag 20 februari 2023 9.30 u.
Neem tijdig contact op met burgerzaken om je rijbewijs bankkaartmodel te vernieuwen.

Rijbewijzen in bankkaartmodel werden in Duffel voor het eerst afgeleverd in april 2013. Zij hebben een administratieve geldigheid van 10 jaar.

We weten momenteel nog niet wanneer de overheid start met een oproepingssysteem. Iedere burger dient de administratieve einddatum van zijn rijbewijs zelf op te volgen en de hernieuwing van zijn rijbewijs op tijd aan te vragen.

Is je rijbewijs bankkaartmodel nog minder dan drie maanden geldig? Neem dan contact op met burgerzaken om je rijbewijs te hernieuwen. Vernieuwing van je papieren rijbewijs is momenteel niet verplicht. Deze rijbewijzen moeten ten laatste op 19 januari 2033 omgewisseld worden voor een rijbewijs bankkaartmodel.

Je kan een afspraak maken via deze link. Hier vind je ook meer info.

Contact

Burgerzaken

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 20
e-mail
burgerzaken@duffel.be

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten