Duffelse renovatiecoach ondersteunt jouw energetische renovatie

Gepubliceerd op: donderdag 26 augustus 2021 13.30 u.
Energetisch renoveren hoeft niet moeilijk te zijn. De renovatiecoach van Stekr is er immers voor alle Duffelaars. Hij of zij helpt je energetische renovatie in goede banen te leiden en ontzorgt je maximaal voor, tijdens en na je renovatie.

Er is nood aan de renovatiecoach

In Vlaanderen zijn huishoudens voor één vierde verantwoordelijk voor de totale uitstoot van CO2. Om de klimaatdoelstellingen van 2050 te halen, moeten jaarlijks meer dan 90.000 Vlaamse woningen gerenoveerd worden tot goed ge├»soleerde, bijna energie neutrale woningen. Concreet zal elke woning een A-label moeten halen in de EPC-test. Kwalitatief en energetisch renoveren is echter niet zo voor de hand liggend. Net daarom kunnen Duffelaars nu beroep doen op de renovatiecoach van Stekr.

Wat doet een renovatiecoach van Stekr?

  • Geeft gratis en onafhankelijk begeleiding en ondersteuning voor energetische renovaties.
  • Kijkt naar jouw budget en reikt je financiële mogelijkheden aan.
  • Luistert naar jouw wensen en helpt je de juiste technische keuzes maken.
  • Vergelijkt offertes van aannemers.
  • Helpt bij het opmaken van een stappenplan.
  • Volgt samen met jou werkzaamheden op.
  • Helpt je efficiënt premies en leningen aanvragen.

Als renovatiecoach ga ik voor een totaalpakket: ik help de inwoners van Duffel zowel met het technische, het financiële als het administratieve aspect van hun renovatiewerken. Ik doe dat steeds gratis en onafhankelijk.” - Lien Berben, renovatiecoach Stekr.

Interesse?

Heb je concrete verbouwplannen? Wil je jouw woning meteen ook energiezuinig maken? Wil je weten op welke premies je recht hebt? Stekr biedt renovatiecoaching op maat van jouw woning en budget. Deze coaching is bovendien gratis én onafhankelijk.
Contacteer de renovatiecoach via deze link.

Stekr is jouw aanspreekpunt voor gratis advies op maat van je woning. Ontdek ons aanbod, stel je vraag of maak een afspraak in je gemeente. Surf naar www.stekr.be, mail naar info@stekr.be of bel naar 015 28 60 28.

Contact

Stekr

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 28 60 28
e-mail
info@stekr.be
Website
https://stekr.be/

De openingsuren van het loket in Duffel zijn: elke vrijdag van 9 tot 12 u. en elke vierde donderdag van de maand van 18 tot 19.30 u. Je dient wel eerst een afspraak te maken. Voor meer info zie https://stekr.be/

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten