Gemeente Duffel

Duffel wint publieksprijs Fietsgemeente 2018

Gepubliceerd op: dinsdag 5 juni 2018 17.03 u.
We hadden het niet durven dromen, maar Duffel heeft de publieksprijs gewonnen van de wedstrijd Fietsgemeente 2018! Onze gemeente haalde de meeste stemmen in de categorie gemeentes tot 20.000 inwoners.

De gemeente Duffel nam voor de eerste keer deel aan de wedstrijd Fietsgemeente en zat meteen bij de drie genomineerden. Dat we nu de publieksprijs in de wacht slepen is helemaal de kers op de taart. Met veel trots mochten we deze prijs in ontvangst nemen tijdens het Fietscongres.

Dit was natuurlijk niet gelukt zonder de stem van de Duffelaars. We willen je dan ook bedanken om massaal op Duffel te stemmen als Fietsgemeente 2018. Tegelijkertijd kon je ook jouw idee bezorgen voor een nog beter fietsbeleid in Duffel. De gemeente krijgt binnenkort van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) een rapport met alle opmerkingen van de stemmers over het fietsbeleid in Duffel. Op basis van dit rapport zal de gemeente bekijken wat er kan worden uitgevoerd. Op die manier kunnen we het fietsbeleid nog beter af te stemmen op de wensen van de Duffelaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten