Cinema Plaza stelt nieuw programma voor

Gepubliceerd op: dinsdag 22 november 2022 11.30 u.
Cultuurliefhebbers smulden het voorbije najaar van het diverse aanbod van Cinema Plaza en ook het voorjaar van 2023 ziet er bijzonder appetijtelijk uit.

De kersverse brochure zit deze week in de brievenbus van het Cinema Plaza-publiek, maar je vindt ze eveneens op verschillende plaatsen in Duffel terug. Ook op de website van Cinema Plaza kan ze geraadpleegd worden.

De ticketverkoop start op donderdag 8 december 2022 om 18 u. Tickets zijn online te koop en bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis.

Ontdek de niet te missen films, theaterstukken, comedyshows, muziekoptredens en andere activiteiten in onze nieuwe brochure en op www.cinema-plaza.be/programma.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten