Postkaartenactie

Waarom een postkaartenactie?

Om onze lokale handelaars te ondersteunen en het lokaal winkelen te promoten, organiseert ons lokaal bestuur een postkaartenactie. Deze postkaarten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels of tijdens bepaalde evenementen (bv. nieuwjaarsreceptie). Op deze postkaart staat een woordje uitleg en een grondplan waarop de parkeermogelijkheden en invalswegen duidelijk aangegeven zijn (in het kader van de wegenwerken aan de Hondiuslaan). Daarnaast koppelen we er een winactie aan waarbij je kans maakt op een InDuffelbon ter waarde van 20 euro.

Hoe werkt de actie juist?

Het is heel eenvoudig. Je kan elke maand een InDuffelbon ter waarde van 20 euro winnen gedurende de werken aan de Hondiuslaan (actie eindigt wanneer de werken klaar zijn). Om kans te maken op de InDuffelbons, vul je je contactgegevens in op de postkaart breng je deze binnen bij een Duffelse handelaar naar keuze in Duffel-Oost, Duffel-West of Mijlstraat. 

Info voor de handelaars: de handelaars zelf verzamelen elke maand de ingevulde postkaarten en brengen deze voor het einde van de maand naar het verzamelpunt in de buurt:

  • Duffel-West: Donna, Kiliaanstraat 69
  • Duffel-Oost: Bakkerij Carl, Kapelstraat 22
  • Duffel-Mijlstraat: Prik&Tik – Thys Drankenhandel, Binnenweg 261

Wie trekt maandelijks de winnaars?

Maandelijks worden de kaarten opgehaald door het lokaal bestuur bij de verzamelpunten en vindt er een trekking van de winnaars plaats. Deze trekking delen we op onze sociale mediakanalen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ga dus zeker langs bij je favoriete Duffelse winkel en wie weet ben jij wel de volgende winnaar. Veel succes en winkelplezier!

Bij vragen kan je steeds contact opnemen met de communicatiedienst: communicatie@duffel.be.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten